2017. szeptember 24., vasárnap

Hogyan hazudik az embereknek a jelenlegi Magyar Kormány az egésségügyröl és mindenről

Nem akarnak költeni se az egészségügyre se az oktatás fejlesztésére.

Csak focira és foci pályákra hajlandóak költekezni milliárdokat.

Ja és nyomassák a pozitiv hazugságokat nem számit nekik ha minden is hazugság abbol amit mond csak legyen a közvetitett üzenet POZITIV.

És ha megírsz egy cikket és elolvassa egy Fidesz párti ember azt mondja,hogy te hazudsz mert ugyanis a magyarországi egészségügyben nincs ám semmi probléma és az oktatásban sincs.

Újabban Magyarországon a kórházakban nincs fűtés fáznak a betegek és az ápolok az orvosok és az ott dolgozok is.

Elromlott a kazán a budapesti Szent János Kórházban - adta hírül az RTL szombati híradója. A kórház azt állítja, már intézkedtek a javításáról. Megnéztük, mit mond az Orbán-kormány az egészségügy helyzetéről és azt találtuk: MINDEN A LEGNAGYOBB RENDBEN!

Szégyen és gyalázat hova került a Magyar Nemzet amióta az Orbán Rezsim került a hatalomra az igazság szolgáltatás nem létezik konkrétan a gazembereké lett Magyarország amióta Orbánka van a hatalom mert nyilván ő is az egy Rabló !!

Magyarorzség ahol megalázzák a mozgás sérülteket ahol amint már fentebb írtam nem létezik az igazság szolgáltatás csak papíron se rendőrség se semmi.

Szomorú,hogy ez a gazember akit Orbán Viktornak hívnak hogy meg vezet tömegeket ezek az évek amíg az Orbán rezsim hatalmán marad ezért az időszakért nagyon nagy árat fog fizetni a magyar társadalom nagyon nagyot.

Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere 2017. szeptember 19-én sajtótájékoztatót tart a Heim Pál Gyermekkórházban, ahol bejelentette, hogy tizennégymilliárd forintból fejlesztik a sürgősségi és baleseti gyermekellátást az országban. Mellette Mészáros János egészségügyi ellátórendszer működtetéséért felelős helyettes államtitkár (j2) és Nagy Anikó, a Heim Pál Gyermek kórház főigazgató-főorvosa (j). MTI Fotó: Soós Lajos)

Ja és az új hadi taktika felvásárolják az egész független napilapot és rádiót és mindent és az Orbán közeliek kezébe kerül hogy nyomatni lehessen 24-böl 24 -et a diktátor gondolatait,hogy mindenki rabló és mindenki ki akarja csinálni magyarországot és hogy Ő A MEGMENTŐ !!!   Na persze én meg egy arany hal vagyok arany fogakkal,jó estét gyerekek Orbán Vikus meséje következik amikor a jó bácsi megmenti a szőrnyektöl a népét !!!  

Na persze max a pénzétől és kitudja mijen adósságba nem veri bele az országot hogy amikor elveszíti hatalmát aztán évekig lessz amit fizessen a magyar nép ezért a rossz döntéséért !!!

Nincsenek megjegyzések:

Szolj hozzá te is legyél az első az ismeröseid közül aki hozzál szól