2019. november 13., szerda

Katonaságnál dolgozó ezredes verte félholtra Bernadettet és a Magyar rendőrség semmit sem tesz és a egyéb illetékes szervek sem sokkoló történet.

Katonaságnál dolgozó ezredes verte félholtra Bernadettet és a Magyar rendőrség semmit sem tesz és a egyéb illetékes szervek sem sokkoló történet.

LEHET OSZTANI,HOGY MÁSOK IS LÁSSÁK.


Kitépte a haját megkínozta ,agyonverte,behasította a nő dobhártyáját,eltörte az orrát stb.

És egyik hatóság sem tett feljelentést hivatalból sőt a nő segítséget kért és még úgysem tettek semmit.

Az elkövető itt látható óvakodjon minden nő és nem csak bárki aki találkozik az utcán üzletbe bárhol ezzel az emberrel mert elmebeteg és nincs kezelés alatt és bárkit képes agyonverni ok nélkül és akár meg is ölni ha épp ehhez van kedve :


Állitolag az elkövető sárospataki alezredes pozícióban dolgozik és meggyözödése,hogy neki mindent szabad.


Ez az eset is azt bizonyítja,hogy Magyarországon nincs igazság szolgáltatós és a Belügyminisztérium emberei bármit megtehetnek ha éppen a kedvük úgy adja,mert vissza élhetnek a hatalmukkal mert senki nem lép fel ellenük,szomorú.

Azaz ember aki ijet tesz bárki ellen is az elítélendő szerintem életfogytiglant kellene azonnal kapjon és küldjék szanatóriumba kezelésre mert az elméje nem egészséges és iszonyatosan veszélyes a társadalomra nézve,és ha egy felnőttel ijet tesz bele sem merek gondolni mit tesz egy kis gyerekkel.

forrás : Bernadett Orosz
Ha önnek is van rossz tapasztalata a Rendőrséggel ,csendörséggel,katonasággal vissza éltek a hatalmukkal és bántották önt írja meg nekünk,hogy megírjuk és közzé tegyük,hogy ezek az ügyek napvilágra kerülhessenek.



Nincsenek megjegyzések:

Szolj hozzá te is legyél az első az ismeröseid közül aki hozzál szól