2017. április 29., szombat

Több késszúrással öltek meg egy férfit péntek délután Csíkszeredában, a helyszínen órákon át nagy erőkkel zajlott a helyszínelés.


A gyanúsítottat – az áldozat testvérét – elfogták.

Egyelőre tisztázatlan körülmények között alakult ki nézeteltérés a testvérpár között egy tömbházlakásban, aminek következtében a feltételezés szerint egy 49 éves férfi több késszúrással súlyosan megsebesítette öccsét. A gyanúsított elhagyta a helyszínt és a városban bolyongott, míg a véres ruháit látván a járókelők nem riasztották a hatóságokat. A rendőrök a központban fogták el, értesüléseink szerint nem ellenkezett, nem fejtett ki ellenállást. 

Mint a mentőszolgálattól kiderült, a 47 éves sérült többszörös – fején és combján elszenvedett – sérülései miatt meghalt. A mentősök többször is megpróbálták újraéleszteni, de nem jártak sikerrel. 

Péntek este Gheorghe Filip, a Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, a nyomozást vezető ügyész kérésére egyelőre nem közölhet részleteket a gyilkossággal kapcsolatosan, egyelőre attól is elzárkózott, hogy megerősítse az értesüléseinket. A tragédia helyszínén egyébként órákon át zajlott a bűnügyi nyomrögzítés.

[Forrás: Székelyhon]

Nincsenek megjegyzések:

Szolj hozzá te is legyél az első az ismeröseid közül aki hozzál szól