2016. május 17., kedd

TELJES KIŐRLÉSŰ ZABPELYHES ÁFONYÁS MUFFIN


HOZZÁVALÓK :

  • 240 ml natúr joghurt
  • 1 db tojás
  • 125 g teljes kiőrlésű liszt
  • 125 g zabpehelyliszt
  • 130 g eritrit
  • 50 ml olíva olaj
  • 1 ek sütőpor
  • 1 kk szódabikarbóna
  • 1 kk vanília kivonat
  • 1 csipet só
  • 120 g áfonya
  •  
  • ELKÉSZÍTÉS:

      1. A joghurtot elkeverjük a tojással, az olajjal és a vanília kivonattal.
      2. Egy másik tálban összekeverjük a liszteket, az eritritet, a sütőport, a szódabikarbónát és a sót.
      3. A lisztes keveréket összedolgozzuk a joghurtossal, legvégül a gyümölcsöt keverjük bele.
      4. Papírral kibélelt muffinformákba kanalazzuk, és 190 fokra előmelegített sütőben 25 perc alatt készre sütjük. 

    MEGJEGYZÉS

    Egy finom muffin, amivel jól indul a nap.
     forrás : mindmegette.hu
     


Nincsenek megjegyzések:

Szolj hozzá te is legyél az első az ismeröseid közül aki hozzál szól