HOZZÁVALÓK :
- 240 ml natúr joghurt
- 1 db tojás
- 125 g teljes kiőrlésű liszt
- 125 g zabpehelyliszt
- 130 g eritrit
- 50 ml olíva olaj
- 1 ek sütőpor
- 1 kk szódabikarbóna
- 1 kk vanília kivonat
- 1 csipet só
- 120 g áfonya
ELKÉSZÍTÉS:
- A joghurtot elkeverjük a tojással, az olajjal és a vanília kivonattal.
- Egy másik tálban összekeverjük a liszteket, az eritritet, a sütőport, a szódabikarbónát és a sót.
- A lisztes keveréket összedolgozzuk a joghurtossal, legvégül a gyümölcsöt keverjük bele.
- Papírral kibélelt muffinformákba kanalazzuk, és 190 fokra előmelegített sütőben 25 perc alatt készre sütjük.
MEGJEGYZÉS
Egy finom muffin, amivel jól indul a nap.forrás : mindmegette.hu
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése