2020. július 29., szerda

Siránkoznak a Magyarok,hogy mi lesz az Indexel és a Magyar sajtóval

Siránkoznak a Magyarok,hogy mi lesz az Indexel és a Magyar sajtóval




Én erre csak annyit mondanék ti szavaztátok meg Orbán Viktort a Diktátort akkor kellet volna gondolkozni amikor megszavaztátok,hogy ennek mi lesz a következménye.




És biztos vagyok benne,hogy a kialakult helyzetre ami egész Magyarországot behálózza amióta Orbán Viktor az Elnök,a sok gyűlölet keltésre és a sok mocskolódásra amit uszit embert ember ellen és nemzetet nemzet ellen a sok lopások,csak hogy ö azt tudjon csinálni amit akar,szerény véleményem hogy ezen egy jó Istenes verés segítene eltörni kezét lábát és egy golyó a fejébe.Neki és a családjának is.Ezen a kialakult helyzeten meglátásom szerint már egyéb kiut nincs megoldás csak amit a fentiekben leirtam.


Hiszen ezt már nem lehet tolerálni amit elmüvel az egész országgal és Európával.


Már minden normális határon túlmegy ez a mocskos bűnöző féreg amit tesz nap mind nap Magyarországgal és a Magyarokkal.Lopás,csalás,hazugság,és sorolhatnám ami Orbániában történik.


És a közmédiában lévő hazugság gyárral is kezdeni kell valamit amíg nem késő szerény véleményem szerint hiszen már ott tartunk hogy családok ugranak egymásnak család tagok,barátok az Orbániai hazugságok miatt.


Mitől féltek Magyarok?  Hiszen ha Isten velünk kicsoda ellenünk?!


Nincsenek megjegyzések:

Szolj hozzá te is legyél az első az ismeröseid közül aki hozzál szól