2020. január 15., szerda

Jönnek a Választások és Marosvásárhely Polgármestere akcióba lépett.



Marosvásárhely Polgármestere Dorin Florea Cigány származású Korrupt,Bűnöző Polgármestere akcióba lépett.Sújkolni kezdte a cigányokat,mondván hogy szociális vizsgálatot kellene végezni,a gyerek pénz és egyéb szociális juttatások előtt.

Hát ő is cigány és elfelejti mondani,hogy hitelt vett fel különböző irányokból mindig helyi választások előtt,hogy letudja fizetni a hideg Völgyet,hogy rá szavazzanak és ő nyerje meg a választásokat.Már rég a börtönbe lenne  a helye a büdös korrupt politikusnak.Mert olyan szinten tönkre tette az egészségügyi ellátást is a városba,hogy padlón van,ami hozzájuk tartozik és a megyéhez,.

Elfelejti vagy megsem említi,hogy Marosvásárhely miatta nem fejlődik semmit mert a látszaton kívül és a nyugdíjasok etetésén illegálisan a Weekend telepen ami a fertő teteje és a virág ültetésen és járda javításokon kívül semmit se képes kivitelezni Marosvásárhelyen.,

A városi buszok igénybe vétele előtt nincs lehetőség oline a neten bérletet kiváltani nincsenek elektronikus bérlet automaták a város területén.33 évvel a rendszerváltás után sem voltak képesek az UDMR-VEL ÉS PSD-VEL ÉS PNL-és Polos város alakulatokkal normálisan vezetni a várost.

A városi buszok hidegek és rozogák és mocskosak,az alkalmazottak extrémül pofátlanok és nagyon rondán beszélnek az utasokkal,nincsenek fedett városi buszmegálok a város területén ha esős idő van esik az eső az utasokra akik a buszt várják.

Íme a városi buszok minősége Marosvásárhyelyen: 



Nem beszélve egyéb sok más Szociális Gondokról,mint az iskolák omladozó problémái,nincs szappan és WC papír az iskolákban a gyerekeknek a vakolat omlik rá a gyerekekre az ablakok annyira régiek,hogy esnek ki az iskolák falaiból.

Marosvásárhelyen Trikoloros átválasztott épitetett Dorin Florea és kollégái íme : 

Horrorisztikus állapotok uralkodnak minden téren Marosvásárhelyen inkább ezzel töltené Dorin Florea és kollégái az UDMR-vel az élen az idejüket minthogy méreg drága szobrokat vásárolnak a város területére és helyezik ki azokat semmibe véve a nép akaratát.

Én amondo vagyok,hogy meg kell kövezni őket mert ezek a retkes bűnözök mást nem érdemelnek.Élén a megye vezetésével a Prefektussal aki őse törődik semmivel.


Nincsenek megjegyzések:

Szolj hozzá te is legyél az első az ismeröseid közül aki hozzál szól