2019. szeptember 18., szerda

A Transelectrica Románia Ügyvezető Elnöke Marius Dănuţ Caraşol meghamisította a tanulmányairól szóló oklevelét amit állítása szerint az egyetemen kapott.

Ha mindig szeretné tudni,hogy mi történik a világban,akkor kövessen be minket,és tudni fogja,mert mi mindig megírjuk önöknek,hogy mindig is tudják az amit tudniuk kell.
Az igazgató állítása szerint elvégezte az Universitatea Politehnica Bucureşti egyetemet ezt nyilatkozta az Önéletrajzába és a Tartalomba is ezt írta bele a Transelectrica veboldalán miszerint ő elvégezte a fent említett egyemet,Elektrotekhnikusi szakot a ,,Universitatea Politehnica din Bucureşti” egyetemen.



Az egyetem Universităţii Politehnica din Bucureşti Hivatalos válasza alapján az Edupedu KÉRÉSÉRE KIDERÜL,HOGY A Transelectrica Elnöke nem fejezte be az ott elkezdett tanulmányait tehát meghamisította az egyetemi tanulmányairól való Oklevelét.Ezért Börtön büntetés jár jó pár év normális esetben okirat hamisítás és aláírás hamisítás miatt.
De mivel a PSD rablobanda és a PNL és RMDSZ rablovezérek bünszervezet van a vezetés élén Romániába elég valoszinü,hogy a Transelectrica Ügyvezető igazgatója megússza a börtön büntetést.

Siralmas ami egész Európába történik manapság.A mocskos bűnözök átvették a hatalmat és azt tesznek amit akarnak következmények nélkül.



Nincsenek megjegyzések:

Szolj hozzá te is legyél az első az ismeröseid közül aki hozzál szól