2019. május 12., vasárnap

8 Millió eurót költött a Coca Cola bundázásra az elmúlt évekbe,hogy befogja az Orvosok és a Tudósok száját ami az ők termékeiket illeti mennyire mérgezőek és veszélyesek a szervezetre nézve.


Elképesztő árat fizetett a Coca Cola üditöiralokat gyártó nagy vállalat lebundázásra,hogy bedugja a Tudósok száját arról mennyire mérgezettek is az általuk gyártott termékek a szervezetre.


A Lemonde állítása szerint a Coca Cola el titkolja mennyire súlyos egésségügyi gondokat tudnak okozni a Coca Cola termékek és elakarja terelni az emberek figyelmét az igazsságrol.

2010 -töl kezdve a Coca Cola közel 8 millió eurót fizetett ki különböző sport és esemény rendezvényeket rendező cégeknek.És különböző tudományos kutatásokat végző szervezeteknek is utaltak bőven pénzt.

A francia lap cikkje alapján 2015 de New York Times megírta az ebben az évben a rendőrség és egyéb hatóságok által végzett rendőrségi vizsgálatot aminek a következtében a Coca Cola azt ígérte,hogy azonnal közzéteszi a neveket kiket támogatott.



Nincsenek megjegyzések:

Szolj hozzá te is legyél az első az ismeröseid közül aki hozzál szól