2019. április 8., hétfő

Másfél évre kitiltották Ukrajnából Kelemen Hunor RMDSZ ELNÖKÖT !!



Illegálisan akarta átlépni Kelem Hunor az RMDSZ ELNÖK,MIVEL az Ukrán hatóságok azt állítják,hogy KELEMEN tudott arról,hogy nem lépheti át az határt mert kivan tiltva 1,5 évre.

És ennek ellenére többször is büncselekményt követett el mivel egszer a Román Útlevéllel majd a Magyar Útlevéllel akart átkelni illegálisan persze,hogy azonnal kitoloncolták és nem engették át.

Ezt kellene tenni Romániába is vele kitoloncolni menjen a Fideszhez benyalni mert jó hosszú a nyelve.

Úgy is minden normális Magyar utálja és tudja,hogy egy korrupt rabló és,hogy ő és kollégái mennyire lopják az erdőket Maros Megyében,Kovásznán és Hargitán.

És,hogy ezzel nem elégszenek meg hanem már a kórházakat is rombolják az állami kórházakat azért mert a nagy RMDSZ TAGOK  akik orvosok létre hozták a saját orvosi klinikájukat,és erőszakkal oda viszik át a betegeket,hogy jól megtudják őket kopasztani a pénzüktől.És ezért szándékosan nem vesznek modern felszereléseket a korházakba,hogy a betegek akár nagyon sokan bele is halnak ezekbe a megyékbe mivel nem kapják meg időben a megfelelő orvosi ellátást és nem tudják rajtuk elvégezni a megfelelő műtéteket és analíziseket. 

BOTRÁNYOS AMIT AZ RMDSZ MAFFIA BANDA LEMŰVEL A MAGYAROKKAL,EZEKBEN A MEGYÉKBEN.EZÉRT AKI NEM LÁT A SZEMÉTŐL NYISSA KI ÉS NÉZZE MEG MIT MŰVELNEK EZEK A MOCSKOS RABLÓK.

Nincsenek megjegyzések:

Szolj hozzá te is legyél az első az ismeröseid közül aki hozzál szól