2018. december 13., csütörtök

Friss-Friss-Friss-A MAGYAR PARLAMENT MEGSZAVAZTA A TEGNAP DECEMBER 12-DIKÉN SÜRGÖNNYEL A MAGYAROK KISEMMIZÉSÉT AZAZ,, A RABSZOLGATÖVÉNYNEK,, NEVEZETT CSOMAGOT





Azt követően, hogy botrányba fulladt a magyar Országgyűlés szerdai ülése, 130 igen szavazattal hagyták jóvá a túlóratörvényt.

Az ellenzék heves tiltakozása és a felborított országgyűlési rend ellenére a kormánypártok megszavazták a túlórakeret jelentős megemeléséről szóló, úgynevezett rabszolgatörvényt – legalábbis erről számolt be az MTI. Az Országgyűlés honlapján nem lehet látni a szavazási eredményeket, így egyetlen forrásunk a Magyar Távirati Iroda. Eszerint a fideszes képviselő, Kósa Lajos, Szatmáry Kristóf és Bányai Gábor előterjesztését 130 igen szavazattal, 52 nem ellenében, 1 tartózkodás mellett fogadta el az Országgyűlés.

Szánalom ahogy az Orbán Rezsim kisemmizi a Magyar népet ez már MAXIMÁLIS MAGYARELLENESSÉG,ÉS AZ EMBER MÁR - MÁR NEM TALÁL SZAVAKAT ERRE AMI MA MAGYARORSZÁGON TÖRTÉNIK.

REMÉLEM A NÉP MÉG IDEJÉBE FELÉBRED ÉS ÉLVE FELAKASSZÁK ORBÁN VIKTORT HADD ÉLVEZZE MUNKÁJA GYÜMÖLCSÉT AZT A ROMBOLÓ ÉS GYALÁZÓ MUNKÁT AMIT VÉGRE HAJT ÉVEK ÓTA A MAGYAR NÉP ELLEN.

JA ÉS AMI A SEGGNYALOIT ILLETI REMÉLEM TI IS AKASZTÁSRA KERÜLTÖK A NAGY MAGYAROK NÉV ALATT SZÁNALMAS HAZA ÁRULÓ NYOMORÉKOK,AGYTALANOK !!!!!



Nincsenek megjegyzések:

Szolj hozzá te is legyél az első az ismeröseid közül aki hozzál szól