2018. október 3., szerda

A PSD-PNL-ALDE-UDMR -Romániát ki akarja szedni az EU-bol

Mindent elkövetnek annak érdekében,hogy az Európai Uniotol távolodjon Románia és közeledjen Oroszországhoz és a kommunista hatalmakhoz.
Ennek Érdékében Liviu Dragnea korrupt -Börtön töltelék mindent elkövet mert akkor megússza a börtön büntetését és ugyanúgy Kelemen Hunor is mindent megtesz ennek érdekében hogy a korrupt ügyei ne kerüljenek elő.

Tönkre teszik az igazságszolgáltatást,alul finanszírozzák az oktatást nem támogatják a fiatalok továbbképzését mert akkor ha egy nemzet erős és tanult azzal nem lehet azt csinálni amit akarsz mert tudja és ismeri a jogait és gyakorolja is azokat.

Továbbá alultámogatja az egészségügyet is,hogy ha nincs pénzed haljál meg.

Ezért is nagyon fontos,hogy ne birka módjára kövessék az emberek a korrupt és pedofil politikusokat és papokat hanem a saját lábára álljon mindenki és fogjunk össze és védjük meg a jogainkat.Mert hanem elfognak tiporni.

Ezért fontos hogy egy jól mükődö Országban legyen korrupció ellenes Ügyézség és jól müködö İgazságszolgáltatás hogy a korrupt bünözöket,akik nem mások mind a papok hivatalnokok és politikusok és azok támogatói felelősségre lehessen vonni.

Nincsenek megjegyzések:

Szolj hozzá te is legyél az első az ismeröseid közül aki hozzál szól