2018. augusztus 26., vasárnap

FRISS-FRISS-FRISS-Hatalmas lángok csaptak fel szombat este Nagyvárad központjában, a görögkatolikus püspöki palota tetőterében.

A tűzoltók teljes erővel a helyszínre vonultak, de nem tudták megfékezni a lángokat. Két óra alatt az épület szinte teljesen leégett. 



Aztán szerencsére mégis sikerült a tüzet eloltani. De ennek ellenére a görögkatolikus püspöki palota elég súlyosan leégett. A tűz azonban nem terjedt át a szomszédos épületekre. Személyi sérülés nem történt.

Azért eléggé érdekes,hogy ami után bejelentik a Marosvásárhelyi Katolikus Iskola újbóli megnyitását hirtelen ismeretlen okokból tűz üt ki a Nagyváradi Görög katolikus püspöki palota tetöterében.

Egy olyan épületbe ráadásul amit a Román állam vissza kellet szolgáltasson mert jogtalanul elvette a tulajdonostól.

Mindenesetre lehet paranoiának nevezni a feltételezéseket,amiket leírtam,de felettébb érdekes ez az egész ismervén az Unirea iskola vásárhelyi Igazgatónöjét aki mindenre képes (szegény- mert nem azok csak én így nevezem meg ahogy az említett igazgatono tette anno a közösségi médiában,) mindenesetre szerintem feljelentést kellene tenni az igazgatonö ellen,hogy köze lehet a tűzhöz hiszen kitudja kiket nem bérelt fel ennek a mocskos tervnek a kivitelezéséhez,Román gyerekek védelméért,hogy lehessen ahova járjanak iskolába akár ölni is képes.Anno az említett igazgatonő azt mondta hogy kikéne hajítani a magyarokat az Unirea epületéböl Marosvásárhelyen,mert ott magyarnak helye nincs,és hogy az a románoké az épület.Nyilván emberi sérülés nem történt a palotába kiütött tűz következtében de történhetett volna,én ezt az egészet figyelmeztetésnek venném ugyanis meggyözödésem,hogy ez nem véletlen egybeesések sorozata,hanem biztos megrendelt dolog.Nyilván szokás szerint a papírokba majd beírják hogy bizonyítékok hiányában nem tudni a tűz eredetét,nem sikerült azt beazonosítani miért csaptak fel a lángok és honnan.

De nem kell nagy elmének lenni,hogy a kirakost össze lehessen rakni,gyorsan.


Nincsenek megjegyzések:

Szolj hozzá te is legyél az első az ismeröseid közül aki hozzál szól