2018. június 28., csütörtök

Kirúgta az UDMR és a PSD a TVR TV Csatornától DRAGOŞ PĂTRARU műsorvezetőt

Kirúgta az UDMR és a PSD a TVR TV Csatornától DRAGOŞ PĂTRARU műsorvezetőt,aki a STAREA NAȚIEI műsort vezette, és nagyon sok kritikát epésséges kritikát megfogalmazott Politikusokkal szemben.És mert az érintett gazember elítélt vagy elítélésük folyamatban lévő Politikusok nem bírták a kritikát menesztették és felbontották Dragoş Pătraru munkaszerzödését.Illetve ez az ügy is mutatja a helyzet súlyosság,hogy sérült itt meg ott a Demokrácia Romániában, Orosz mintára és Orbán Viktor mintára.Írta meg a Hotnews.ro hír oldal.

Szomorú,hogy ilyen betud következni 2018-cas évben.
Persze a kommentelök nem kímélték a PSD és a most hatalmon lévő kormányt sem.
Azt az igazgatókat aki kirúgta a műsorvezetöt a tv -töl szolgáknak nevezték az internet felhasználok és a kormányt Orosz Diktatúrának.
Mert Oroszországba van ez,hogy ha Putyinnak vagy a Kremlnek nem tetszik valami megölet ha nem tetszik,hogy felnyitod a többi ember szemét,hogy lássák a valóságot ami történik.

És sajnos igazukvan a kommentelöknek Európa Radikálozodik és ha nem védik meg a Demokráciát Európába az ilyen Liviu Dragne-k és Orbán Viktor tönkre vágják mert ezek mind Radikálozodott szabadlábon lévő Bűnözök akik ellen rakás törvényszéki -Bírósági eljárás van folyamatban mert akinek van egy kis pénze és sütnivalója mindenki beperli vagy ezért vagy azért mert mondjuk ki van amiért.
Ezek mind nagyon veszélyes emberek és azt mondják a nagy tömegnek amit hallani akarnak,hogy megnyerjék szavazatukat,hogy az orruknál fogva irányítani tudják őket hangzatos Giga nagy hazugságokkal és ámításokkal.De a zord valóság egész más mind amit ezek a bűnözök,mondanak,és egy napon minden kifog derülni és akkor a sok orránál fogva megvezetett Birka rájön,hogy áldozat mert átvolt -átvan verve évek óta.

Önök szerint Orbán Viktor miért nem akarja,hogy Magyarországon is létrejöjjön a Magyar Korrupciòellenes Ugyésség?.?? ? Hát erre a válasz nagyon is egyszerű mert nem akar akasztófára kerülni korrupciós súlyos korrupciós ügyekért amit elkövetett eddig a Magyar nép ellen Ö és bandája,és nem akarja azt sem hogy elkobozzák minden vagyonát,amióta a Magyarországot vezeti vagy amióta bekerült a Magyar Parlamentbe mert azóta lop egyre jobban és csal átveri  a Magyar embereket és megvezeti őket mind a birkákat az orruknál fogva és a többségnek meg tetszik is ez imádják mind a Messiást de közben meg egy korrupt Demokrácia ellenes Putyin seggnyalorol beszélünk és még kommunista is.

Nincsenek megjegyzések:

Szolj hozzá te is legyél az első az ismeröseid közül aki hozzál szól