2018. január 27., szombat

Magyarország ma

Ne felejtsd el megosztani !! És kövess minket,hogy tudd mi történik a Világba!! Facebookon ,Twitteren ,Youtubon,stb.

A drága Orbánka ráparancsolt az iskola igazgatokra és tanárokra Magyarország területén,hogy senki megne merészelje újságironak és a médiának interjut adni mert aki megteszi az a személy az állásával játszik.


Szomorú ,hogy ez a gazember akinek a neve : Orbán Viktor, mijen szinten tönkre teszi Magyarországot és nagyon negativ hatással van az Európai Unió többi országára is.
Mert arra lettem figyelmes hogy sok állam elkezdi követni Orbán Viktor beteges megnyilvánulásait.

Ma azt is megtuttam,hogy a kedves Orbán Viktornak köszönhetően már szinte lehetetlen csomagot küldeni magyarországra mert csak a dpd futár vállalat vállal már csak csomag szállitást és még egy másik de az csillagászati árakat kér amiért elszállitja, a hagyományos posta szolgálat és egyéb cégek sem vállalják hogy elszállitják.

Siralmas állapotok uralkodnak emberek magyarországon.Ebresztő emberek!!!

Ugye mindenki tudja,hogy a szovjetuniohoz közeledik nagy erökkel Orbán Viktor ami Magyarországot hosszu évekre megfogja pecsételni.

Már lassan se ujság,se tv,se rádió se semmi sincs ami ne lenne Orbán Viktor beteges-elmebeteg hatása alatt magyarországon.

Siralmas ami ma Magyarországon történik emberek,megy a gyülölet keltés,az ország ellopása és barátoknak és párt seggét nyaloknak kiosztja Orbánka,hogy mégtöbbet tudjon lopni.

Az oktatás tönkre tétele is zajlik gözerökkel és az egésségügy is lassan az Észak koreai rezsimhez kezd hasonlitani.




Nincsenek megjegyzések:

Szolj hozzá te is legyél az első az ismeröseid közül aki hozzál szól