2018. január 18., csütörtök

Friss-Friss-Friss- Magyarországon az Orbán Rezsim már a diákokat is fenyegeti retorzióval,és kirúgással,ha tüntetni mernek a kormány ellen !!!



Kíváncsi vagyok,hogy a magyarok ezt meddig tűrik,hogy egy efféle alak mint az Orbán Viktor kisemmizze őket és évekre hosszú évekre adósságba sodorja őket,fenyegesse a családjukat,a gyereküket.

Emberek miért nem álltok a sarkatokra és miért nem döntitek le ezt a rezsimet amelyik kihasznál titeket,megfoszt a jogaitoktól,hát mondjátok csak még meddig tűritek ezt amit ez a kommunista rezsim tesz veletek??????

Felháborító amit tesz magyarországgal és a magyar emberekkel Orbán Viktor és a bandája!!!

Csak éppenség Orbán Viktorra és a bünbandájára is vonatkoznak magyarország törvényei és  Magyarország Alaptörvénye ami 
több cikkelyét is megsértette az utóbbi időben a kedves Orbán Viktor vagy másszoval nem is akar tudomást venni róluk.

Íme: 

VIII. cikk

(1) Mindenkinek joga van a békés gyülekezéshez.
Továbbá : 

IX. cikk

(1) Mindenkinek joga van a vélemény nyilvánítás szabadságához.
(2) Magyarország elismeri és védi a sajtó szabadságát és sokszínűségét, biztosítja a demokratikus közvélemény kialakulásához szükséges szabad tájékoztatás feltételeit.
(3)25 A demokratikus közvélemény kialakulásához választási kampányidőszakban szükséges megfelelő tájékoztatás érdekében politikai reklám médiaszolgáltatásban kizárólag ellenérték nélkül, az esélyegyenlőséget biztosító, sarkalatos törvényben meghatározott feltételek mellett közölhető.26
(4)27 A véleménynyilvánítás szabadságának a gyakorlása nem irányulhat mások emberi méltóságának a megsértésére.
(5)28 A véleménynyilvánítás szabadságának a gyakorlása nem irányulhat a magyar nemzet, a nemzeti, etnikai, faji vagy vallási közösségek méltóságának a megsértésére. Az ilyen közösséghez tartozó személyek - törvényben meghatározottak szerint - jogosultak a közösséget sértő véleménynyilvánítás ellen, emberi méltóságuk megsértése miatt igényeiket bíróság előtt érvényesíteni.

(6)29 A sajtószabadságra, valamint a médiaszolgáltatások, a sajtótermékek és a hírközlési piac felügyeletét ellátó szervre vonatkozó részletes szabályokat sarkalatos törvény határozza meg.

forrás : net.jogtar.hu




Nincsenek megjegyzések:

Szolj hozzá te is legyél az első az ismeröseid közül aki hozzál szól