2017. július 25., kedd

Online jelenlétének zömétől megszabadult Borbáth Áron. Ő az a Romániában és Magyarországon is dolgozó fotós, aki hétvégén önszorgalomból a hajánál fogva rántott földre egy Orbán Viktor beszéde alatt sípoló nőt.

A hajánál fogva rángattak a földre szombaton egy Orbán Viktor ellen tiltakozó nőt Tusványoson. Az esetről videófelvételt is sikerült készítenünk, melyen látható az önszorgalomból “intézkedő” szereplő, Borbáth Áron is.
A kedélyes, harmonikus fotós weboldaláról szombaton még sikerült idéznünk a kezét nem csak a gomb nyomogatására használó művész ars poeticáját. Most azonban már elérhetetlen a weboldal, egészen pontosan csak a “felújítás alatt” üzenet szerepel rajta, tartalmát az internet nagy archívumából lehet kibányászni. (Régi, 2014 elejéig használt weboldala még tartja magát.)
Azonban gyanítható, hogy valójában nem felújításról van szó, mivel a Borbáth Áron ↔ wedding stories Facebook-oldal is elérhetetlenné vált. (Így aztán a szombat esti kétmondatos bocsánatkérése is.) Sőt, az Instagram-fiókja is.
Érdekesség, hogy ezzel egy időben valamiért törölték a Secret Stories esküvői oldalon azt a két héttel ezelőtt megjelent összeállítást is, amely Borbáth Áron kedvenc képeit tartalmazta, a fotós kísérőszövegével.
forrás : facebook , google, hgv.hu stb

Nincsenek megjegyzések:

Szolj hozzá te is legyél az első az ismeröseid közül aki hozzál szól