2017. május 17., szerda

Az Anonymous figyelmeztet: “Hamarosan kitör a harmadik világháború!”

Az Anonymous nemrég egy videót tett közzé a Youtube-on, amelyben arra figyelmeztet, hogy a közeljövőben kitörhet a harmadik világháború.

Természetesen egyesek nem tartják hitelesnek az információkat, mégis a hackerek által közölt adatok elgondolkodtatnak arról, ami éppen a világban történik.
A csoport tagjai szerint “az állampolgárok fognak a legkésőbb értesülni arról, hogy kitört a háború”.
“Minden jel arra mutat, hogy a Koreai-félszigetnél fog kipattanni a konfliktus, mivel számos ország csapatai már a helyszínen vannak. Azonban az eddigi háborúktól eltérően, a mostani összecsapás brutálisabb és gyorsabb lesz, amely az egész világot megrázza majd. Három szuperhatalom fog konfliktusba kerülni, amelyek köré majd a többi országoknak is fel kell sorakozniuk, kiválasztva a szövetségesüket” – vélik a hacker-csoport tagjai.
Mindezt arra alapozzák, ami az elmúlt hetekben Észak-Korea és az Egyesült Államok közötti történt, hiszen az amerikai nagyhatalom egyáltalán nem nézi jószemmel Phenjan nukleáris fegyverkezését és ballisztikus rakéta-kísérleteit. A másik nagyhatalomnak, Kínának nem igazán tetszik, hogy kommunista partnerországát szankciókkal fenyegeti Donald Trump amerikai elnök. “A kínai pragmatikusok”, ahogyan az Anonymous csoport megjegyzi, “kezdik elveszíteni a türelmüket.”
Amerika, és szövetségese, Japán, viszont határozottnak tűnik, hogy megakadályozzák az észak-koreai fenyegetést, főként, hogy több, a koreai rezsim által kilőtt rakéta a Japánhoz tartozó tengerekbe csapódott, ami után japán politikusok azt kérték, hogy vizsgálják fölül azt a törvény, amelyet a második világháború után hoztak, hogy országuk nem intézhet megelőző katonai csapást, ha netán tényleg Észak-Korea fenyegeti a nemzetbiztonságukat. A hackerek úgy vélik, hogy mégis bármikor bekövetkezhet, hogy Japán megszegi a szabályokat és megelőző csapást mér Észak-Koreára, amivel kezdetét veheti a harmadik világháború.

forrás : filantropikum

Nincsenek megjegyzések:

Szolj hozzá te is legyél az első az ismeröseid közül aki hozzál szól